El Restaurant

L’BBQ MÉS GRAN DEL SUD DE BARCELONA

Un espai privilegiat a 200 metres de la platja.

Una mica d'HISTÒRIA

Restaurant Barbacoa Europa es va fundar l’any 1982 de la mà de José Rojo Rojas. Inicialment es va crear un berenador que oferia “pa amb tomàquet i pernil” i especialitats a la brasa als veïns del Baix Llobregat enmig de la natura, la pineda de Gavà Mar.

Posteriorment, l’any 1992 es va afegir un nou espai al Restaurant Europa. Aquest nou edifici, amb capacitat per a més de 300 comensals va esdevenir un referent de l’època per a tot tipus de celebracions particulars i d’empreses.

A causa de l’entorn singular i la capacitat i il·lusió de la família Roig, el complex lúdic-gastronòmic Restaurant Barbacoa Europa es va caracteritzar en aquesta època per l’organització d’esdeveniments singulars populars com paellades per a 3.000 persones, sardinades, botifarrades, fires medievals ….

A partir de 2007 s’incorpora a la gestió la filla de l’fundador,
Susana Roig que realitza una profunda reforma i que actualment segueix dirigint el complex.

En l’actualitat Restaurant Barbacoa Europa és un complex lúdic-gastronòmic familiar de referència a les comarques de Barcelona.

Els més de 30.000 m2 de pineda combinen una extensa Àrea de Pícnic i Barbacoes i un Restaurant on destaquen la brasa i els arrossos entre altres especialitats.

Els nostres MENÚS

Coneixes els nostres Menús?

Assaboreix, gaudeix i sent cada un dels nostres menús, elaborats amb productes de primera qualitat.

Menús complets que no passarà desapercebuts.
Vine i gaudeix d’aquesta autèntica experiència al Restaurant Europa Barbacoa.

La nostra SALA

Europa Barbacoa compta amb un espai envejable ja que la seva capacitat és difícil de trobar pels voltants. Diàfana en gairebé la seva totalitat, compta amb reservats més íntims totalment independents garanteixen un dinar o sopar confidencial a Europa Barbacoa.

El CHEF

Amb més de 25 anys de professió coneix els fogons com el palmell de la mà. Europa Barbacoa compta amb la seva saviesa i el seu bon fer. El seu treball aporta valor, confiança i qualitat en els seus plats.

Més que un EQUIP

L’entesa entre cada un dels pilars que formen l’equip Europa Barbacoa és un dels més grans estendards del restaurant, aquest destaca i és àmpliament reconegut per la suma de tots els seus valors. Així, a l’equilibri entre cuina, celler i sala, s’afegeix cadascuna de les peces que hi participen perquè el perfecte engranatge de l’experiència de menjar a Europa Barbacoa sigui molt més que gaudir d’excel·lents plats de la carta.

Galería de fotos

Menu del dia mas platos de carta, elije lo q quieras. Hemos estado en la terraza de maravilla. Buena comida y todos muy agradables.Seguro q volvemos.

Javier Pitarch

Google

Nos juntamos un grupo de amigos que queriamos hacer una barbacoa en sus instalaciones y al solicitar información vimos que en su carta disponian de una variedad de platos como arroces, carnes, pescados y diferentes menus que nos llamaron su atención.
Al final nos decidimos comer en su terraza y pedimos para compartir tallarinas, una paella mista, un caldero de bogabante y de segundo parrillada argetina y besugo a la plancha, todo para compartir. Fué tan completo y abundante que casi no pudimos pedir los postres.

Xavier Xma

Google

He ido a comer en dos ocasiones. Éramos un grupo grande de personas y nos han atendido de maravilla las dos veces. Camareros super atentos y simpáticos. Se come muy bien.

Lur V G

Google

Buen restaurante para comer. Tienen menú y carta a muy buen precio. Yo voy por los calçots y disfruto muchísimo. El personal de lo mejor que te puedas encontrar son súper amables. Lo recomiendo 100%

Alfonso Ramirez Varela

Google